Bake Affair Striezel Classico met Suikerhagel, 817 g

Perfect voor het hele gezin

€ 7,69

(€ 9,41 / kg, Incl. 9% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 817 g

Tijdelijk niet leverbaar Helaas hebben we op dit moment geen informatie over wanneer dit product weer beschikbaar zal zijn. Klik op "Melden wanneer beschikbaar" hieronder en wij zullen je direct informeren wanneer het product weer beschikbaar is.

Kenmerken & Voordelen

  • Bakmix voor 1 Striezel
  • Zoete koekjes voor bij de thee of koffie
  • Eenvoudige bereiding

Art. nr.: XPI-BAF-18, Inhoud: 817 g, EAN: 9120101510206

Beschrijving

Met deze heerlijke bakmix tover je in een handomdraai een heerlijke Striezel van vers gistdeeg op tafel. Het populaire brood wordt vaak gegeten bij de thee of koffie en is een hit voor het hele gezin. Het ideale bakplezier voor jong en oud.

Benodigde verse ingrediënten (klassieke versie):

  • 2 eieren
  • 315 ml melk
  • 80 g boter

Benodigde verse ingrediënten (vegan versie):

  • 300 ml havermelk
  • 80 g plantaardig vet

Bereiding van de Striezel:

  1. Verwijder het zakje goudsbloemsuiker en zet apart. Open de vershoudzegel en giet de bakmix in een grote kom.
  2. Klassieke versie: Warm 300 ml melk (zie de melkstreepje in het blik) en 80 g boter in een pan tot de boter is opgelost. Laat afkoelen tot het lauwwarm is en roer er een ei door.
  3. Vegan versie: Verwarm 300 ml haverdrink (zie de melstreepje in het blik) en 80 g plantaardig vet in een pan tot het vet is opgelost. Laat afkoelen tot het lauwwarm is.
  4. Voeg het lauwe melkmengsel toe aan de bakmix en kneed met de hand, met een keukenmachine of met de Thermomix gedurende ca. 4 minuten.
  5. Laat het deeg afgedekt in de kom op een warme plaats (ca. 24 °C) 30 - 60 minuten rusten.
  6. Kneed het deeg en vorm het in de gewenste vorm (vorm bijvoorbeeld strengen van bolletjes en vlecht een Striezel). Leg het op een met bakpapier beklede bakplaat
  7. Klassieke versie: Na het vormen bestrijk je het deeg met een mengsel van eigeel en melk (1 el melk en 1 eigeel) en dek je het af met huishoudfolie.
  8. Vegan versie: Afdekken het met huishoudfolie.
  9. Laat het deeg vervolgens ca. 20 - 30 minuten rusten op een warme plek.
  10. Verwarm de oven voor (boven-/onderwarmte 180 °C).
  11. Klassieke versie: Bestrijk nogmaals met het dooier-melkmengsel. Vegan versie: Bestrijk met water
  12. Bestrooi de Striezel met de suiker en bak hem ongeveer 25 minuten
  13. Verwijder van de bakplaat en laat 10 minuten afkoelen

Tips:

  • Hoe langer het deeg rust, hoe beter het rijst. Het moet twee keer zo hoog rijzen.
  • Verpakt in huishoudfolie, een broodtrommel of een diepvrieszakje blijft het brood dagen vers.
Merken: Bake Affair
Productsoorten: Voedsel, Bakmixen
Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding. Buiten bereik van kinderen bewaren.
De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet worden overschreden.
Ingrediënten
  • tarwebloem [1]
  • suiker
  • vanillesuiker
    • suiker
    • Tahitiaanse vanille
  • suiker
  • Zout
  • droge bakkersgist
  • citroen fruitpoeder
  • goudsbloemen
  1. Meelbehandelingsmiddel ascorbinezuur
Voedingswaarde

Vegan

Voedingswaarde per 100 g
Energie1248 / 298 kj / kcal
Vet7,8 g
  waarvan Verzadigde Vetzuren6,1 g
Koolhydraten48 g
  waarvan Suiker11 g
Vezels2,5 g
Eiwitten8 g
Zout0,7 g

Klassieke Variant

Voedingswaarde per 100 g
Energie1223 / 292 kj / kcal
Vet7,4 g
  waarvan Verzadigde Vetzuren4,3 g
Koolhydraten51 g
  waarvan Suiker13 g
Vezels2,3 g
Eiwitten6,5 g
Zout0,7 g

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Bake Affair Striezel Classico met Suikerhagel

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder